Αθλητισμός

Πώς πανηγύρισε ο Μητσοτάκης τον θρίαμβο Τσιτσιπά;-Εικόνα


Την ιστορική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά που κατέκτησε το ATP Finals στο Λονδίνο, πανηγύρισε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την χαρά του για τον θρίαμβο του 21χρονου Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος έγραψε ιστορία νικώντας με 2-1 σετ (6-7, 6-2, 7-6) τον Ντομινίκ Τιμ στον τελικό των ATP Finals στο Λονδίνο, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με φωτογραφία που ανέβασε στο Τwitter, συνοδευόμενη από τη λεζάντα «πρωταθλητής!!».
https://twitter.com/kmitsotakis/status/1196169550045286400?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό μετά την επική πρόκρισή του εις βάρος του Φέντερερ και έβγαλαν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες, με τον νεαρό τενίστα να δημοσιεύει μια από αυτές και να κάνει λόγο για καλή παρέα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην O2 Arena του Λονδίνου για να παρακολουθήσει τον μεγάλο ημιτελικό του Τσιτσιπά κόντρα στον θρύλο, Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Έλληνας αθλητής πήρε τεράστια πρόκριση στον τελικό του ATP Finals και μετά τον αγώνα ο Πρωθυπουργός τον συνάντησε, συνομίλησαν για λίγο και έβγαλαν φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης για Τσιτσιπά: Ένας σπουδαίος πρωταθλητής κάνει όλη την Ελλάδα υπερήφανη
«Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, αλλά με καλή παρέα» έγραψε ο Τσιτσιπάς στο Instagram δημοσιεύοντας μια από τις φωτογραφίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 
https://www.instagram.com/p/B49j65lgxfE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ