Κόσμος

Πρίγκιπας Άντριου: Τον "έκοψε" η Βασίλισσα Ελισάβετ και δε θα συναντήσει τον Τραμπ

Την επόμενη εβδομάδα ο Ντόναλντ Τραμπ θα επισκεφτεί την βασίλισσα αλλά δεν θα συναντήσει τον πρίγκιπα Άντριου, σύμφωνα με τις διαταγές της Ελισάβετ.

Ακόμα και η θάλασσα θα δυσκολεύονταν να ξεπλύνει το πιπεράτο παρελθόν του πρίγκιπα. Ακόμα και η μητέρα του, η βασίλισσα, δεν μπόρεσε να αποδεχτεί όσα κυκλοφόρησαν και βαραίνουν την υπόληψη του πρίγκιπα, όπως εκείνο με τη σχέση που αποδείχτηκε πως είχε με 17χρονο κορίτσι, προερχόμενο από το «χαρέμι» του παιδόφιλου φίλου του Τζέφρι Επστάιν.

Ο πρίγκιπας που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, δεν θα παραστεί στην υποδοχή του Ντόνανλτ Τράμπ που θα επισκεφτεί την επόμενη εβδομάδα το Λονδίνο. Ο Αμερικανός πρόεδρος θα ταξιδέψει στο Λονδίνο στις αρχές Δεκεμβρίου για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής για τα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ, η οποία θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου σε πολυτελές συγκρότημα για γκολφ κοντά στην βρετανική πρωτεύουσα.

Ποιοι θα υποδεχτούν τον Τραμπ
Τον Ντόναλντ Τραμπ και τους άλλους αρχηγούς κρατών, που θα συμμετάσχουν στην σύνοδο κορυφής, θα υποδεχθούν η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολος και η δούκισσα του Κορνουάλης. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, τα εξέχοντα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συνοδεύσουν την βασίλισσα στην υποδοχή των αρχηγών – κρατών της συνόδου, αλλά ανάμεσα σε αυτά δεν θα είναι ο πρίγκιπας Άντριου, που τον περασμένο Ιούνιο συμμετείχε στην υποδοχή του Ντόναλντ Τραμπ, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία μαζί με την σύζυγό του, Μελάνια.

Η δεξίωση
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως την Τρίτη το βράδυ η βασίλισσα θα παραθέσει δεξίωση προς τιμήν των αρχηγών – κρατών και των συζύγων τους στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στην οποία θα δώσουν το «παρών» και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκτός από τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του. Ανάμεσα στους γαλαζοαίματους που θα βρίσκονται στην δεξίωση αναφέρονται τα ονόματα της Κέιτ Μίντλετον, του πρίγκιπα Έντουαρντ, της πριγκίπισσας Άννας και του δούκα και της δούκισσας του Γκλόστερ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στη Μέση Ανατολή ενώ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν πάρει έξι εβδομάδες άδεια από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ