Πολιτική

Πικραμμένος για σκευωρία Novartis: Κατονόμασε τον Παπαγγελόπουλο - "Είχε «εκτελεστικό ρόλο»"

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος αναφέρει στην κατάθεσή του πως το πρόσωπο που κινούσε τα νήματα ήταν ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κατονομάζοντας πλέον τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Εκτελεστικό» ρόλο στην σκευωρία Novartis αποδίδει στον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο κ. Παναγιώτης Πικραμμένος στην κατάθεσή του που διαβιβάστηκε στην Βουλή.

Πέραν αυτού και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός μιλά κεντρικό σχεδιασμό της υπόθεσης με στόχο την δίωξη συγκεκριμένων πολιτικών αντιπάλων της προηγούμενης κυβέρνησης.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Πικραμμένος, μεταξύ άλλων, φέρεται να λέει στους ανακριτές που ερευνούν την σκευωρία Novartis «πιθανολογώ ότι το πρόσωπο το οποίο κινούσε τα νήματα και συνέβαλε στο σχεδιασμό των διώξεων των πολιτικών προσώπων ήταν ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης» ενώ σε άλλο σημείο υποστηρίζει ότι ο τρόπος που η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς χειρίστηκε την υπόθεση του «δημιουργεί την αίσθηση ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός» με σκοπό την στοχοποίησή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...