Σκοπιανό

Παρουσιάζεται σήμερα το σήμα των μακεδονικών προϊόντων: Δεν θα μπορεί να αντιγραφτεί από τους Σκοπιανούς

Σήμερα η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το brand name των μακεδονικών προϊόντων το οποίο βρίσκεται στην ατζέντα συζήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ.

Η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα των μακεδονικών προϊόντων και όπως υπογραμμίζεται στόχος είναι η στήριξη της επωνυμίας της πραγματικής και αυθεντικής Μακεδονίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που έχει σήμερα συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ, θα βρίσκεται σήμερα στις 15:30 στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του εμπορικού σήματος των μακεδονικών προϊόντων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωστοποιηθεί το λογότυπο και το μήνυμά τους.

Το σήμα αφορά τα προϊόντα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο σύνολο της Μακεδονίας και όχι μόνο στην Κεντρική Μακεδονία. Αυτό θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα στηριχθεί από όλους τους φορείς και τους επιχειρηματικούς ομίλους και τα επιμελητήρια.

Το σήμα θα συνοδεύει συσκευασίες, προωθητικό υλικό ή οτιδήποτε άλλο κάθε εμπορικού σήματος προϊόντος ή κάθε λογότυπου ελληνικής εταιρείας, που έχει λόγους να τονίσει την ελληνική καταγωγή της μακεδονικής της ταυτότητας.

Η εμπορική μάχη Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει ενταθεί, και η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί ισχυρό «όπλο».

Το σήμα θα κατοχυρωθεί παγκοσμίως και όπως τονίζουν στελέχη με γνώση της διαδικασίας δεν θα είναι δυνατόν να αντιγραφεί από επιχειρήσεις της Βόρειας Μακεδονίας, καθώς υπάρχουν αυστηρές νομικές διαδικασίες κατοχύρωσης του διεθνώς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...