Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Τελειώνει” παίκτες τον Γενάρη!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να απαλλαχθεί από κάποια συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζει για τη συνέχεια της σεζόν, ο Γιώργος Δώνης και ήδη ο Φάνης Τζανδάρης βρίσκεται κοντά στην έξοδο από το Κορωπί.

Ένας από τους λόγους αποχώρησης του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό, ήταν το γεγονός ότι δεν κατάφερε να απαλλάξει την ομάδα από τους παίκτες που βρέθηκαν εκτός ρόστερ από τον Γιώργο Δώνη.

Η προσπάθειες συνεχίζονται έτσι και είναι πιθανό να αναλάβει κάποιες εκ των επαφών και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, όμως ήδη υπάρχουν εξελίξεις με κάποιους εξ αυτών.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Φάνης Τζανδάρης αναμένεται να πληρωθεί τη δόση του Οκτωβρίου, να πάρει ακόμη κάποια χρήματα και να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ομάδα, ενώ αντίστοιχες κινήσεις υπάρχουν και για Οικονόμου και Αρμενάκα ενόψει Γενάρη. Από εκεί και πέρα, η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Αντονί Μουνιέ, για τον οποίο και αναζητείται ομάδα έως την έναρξη τς μετεγγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...