Ρωσία

Ο πιλότος του Πούτιν αρνείται να αλλάξει πορεία και οδηγεί «στα τυφλά» μέσα στην ομίχλη

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τον πιλότο του ρωσικού αεροσκάφους από το να το παρακούσει τις προτροπές για να αλλάξει πορεία. Οδήγησε μέσα στην ομίχλη, «στα τυφλά» κι έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό του.

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατάφερε να προσγειωθεί περνώντας μέσα από βαριά ομίχλη στο Μπίσκεκ του Κιργιστάν, σύμφωνα με το ρωσικό Life, το οποίο έλαβε επιβεβαίωση από το Κρεμλίνο. Η πρωτεύουσα του Κιργιστάν φιλοξένησε στις 28 Νοεμβρίου η σύνοδος κορυφής του Οργανισμού Συνθήκης για τη Συλλογική Ασφάλεια, της οποίας η Ρωσία είναι μέλος.

Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και μίας ορατότητας πολύ περιορισμένης ορατότητας, οι αεροπορικές υπηρεσίες πρότειναν στο Ilyushin Il-96 να αλλάξει πορεία και να κατευθυνθεί πρς την πόλη Αλματί, 200 χιλιόμετρα μακριά από το αρχικό σημείο προσγείωσης.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Life ο πιλότος του Πούτιν ήταν αποφασισμένος να οδηγήσει το Ilyushin Il-96 στον προορισμό του και το έκανε περνώντας το αεροπλάνο μέσα από βαριά ομίχλη.

Η σύνοδος κορυφής του Οργανισμού Συνθήκης για τη Συλλογική Ασφάλεια, είναι μία οργάνωση πολιτικο-οικονομική που ιδρύθηκε το 2002. Περιλαμβάνει έξι χώρες, την Αρμενία τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, το Κιργκιστάν, τη Ρωσία και το Τατζικιστάν. Το 2019 προεδρεύει το Κιργκιστάν της Συνόδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...