Κόσμος

Ο θείος πέθανε αλλά η ασφάλεια ήθελε αποδείξεις: Κι έτσι τους πήγαν το πτώμα! (βίντεο)

Οι τεθλιμμένες συγγενείς του μακαρίτη είχαν απαυδήσει. Ο πολυαγαπημένος τους θείος είχε πεθάνει και η ασφαλιστική εταιρεία είχε καθυστερήσει 9 μέρες να καταβάλλει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής.

Αυτό σήμαινε ότι ο αγαπημένος τους θείος θα παρέμενε αρκετό καιρό ακόμη άταφος, αφού οι συγγενείς του δεν είχαν τα απαιτούμενα χρήματα για την τελετή.

Σύμφωνα με τις ανιψιές του μακαρίτη, η καθυστέρηση στα σχεδόν 2.000 ευρώ της ασφάλειας οφειλόταν στη γραφειοκρατία. Η ασφαλιστική χωρίς τα κατάλληλα έγγραφα δε μπορούσε να καταβάλλει την ασφάλεια. Έπρεπε να σιγουρευτεί ότι ο μακαρίτης ήταν όντως νεκρός.

Οπότε, οι δυο ανιψιές του πεθαμένου αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα. Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, πήγαν στο νεκροτομείο της επαρχίας Κβαζούλου-Νατάλ της Νοτίου Αφρικής και σε συνεννόηση με τους υπαλλήλους εκεί πήραν το πτώμα.

Έτσι όπως ήταν στο σάκο, το μετέφεραν μέχρι το υποκατάστημα της ασφαλιστικής και το πέταξαν στο πάτωμα, δίνοντας τα έγγραφα του νεκρού στον υπάλληλο.

Σύμφωνα με μάρτυρες στη σκηνή, οι δυο γυναίκες είπαν στους υπαλλήλους ότι θα άφηναν το νεκρό εκεί, μέχρι να πληρωθούν.

Επακολούθησαν συζητήσεις με τα κεντρικά της εταιρείας Old Mutual και αποφασίστηκε να τιμηθεί η μνήμη του νεκρού και να πληρωθούν τα χρήματα της ασφάλειας στις κυρίες αρκεί να πάρουν το πτώμα από το υποκατάστημα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter έγινε άμεσα viral.

https://twitter.com/ConfessionWhite/status/1196807260351213569

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ