Κόσμος

Ο «Γκάνταλφ» εκτιμά πως θα έχει πεθάνει μέχρι το Brexit


Για το Brexit και την απογοήτευση που το έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις μίλησε ο δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός Ίαν ΜακΚέλεν.

Μια κάπως μακάβρια εκτίμηση έκανε ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν, ο Βρετανός ηθοποιός που υποδύθηκε τον Γκάνταλφ στις ταινίες «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Ο ΜακΚέλεν δεν αισθάνεται πολύ αισιόδοξος για τις εξελίξεις που αφορούν στο Brexit.

Μάλιστα, μιλώντας στο Press Association σημείωσε πως θα έχει πεθάνει πριν περάσει η συμφωνία για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

«Ω καλέ μου Θεέ, θα έχω πεθάνει καιρό πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία για το Brexit, οπότε νομίζω ότι δεν θα έχω άποψη γι' αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ανέφερε ακόμα πως έχει παραιτηθεί συναισθηματικά από το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πατρίδα του και παρατηρεί απλά τα γεγονότα.

«Έχω αποσυρθεί εξολοκλήρου, συναισθηματικά, από τον αγώνα και τώρα τον βλέπω σαν μια παρτίδα από σκάκι και το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι κακοί παίκτες δεν ξεχωρίζουν ένα πιόνι από μία βασίλισσα», δήλωσε.

Μετά την πρώτη παράταση που πήρε το Brexit στις 31 Μαρτίου 2019, τελικά η συμφωνία δεν κατάφερε να υπερψηφιστεί στο βρετανικό κοινοβούλιο και τελικά πήρε νέα παράταση για τις 31 Ιανουαρίου 2020.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ