Κοινωνία

Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον δολοφονημένο γιατρό – Βίντεο

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Μεγάρων η άγρια δολοφονία του γιατρού από τον πρώην γαμπρό του. Το κοντινό περιβάλλον αλλά και κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν την απώλεια.

Καταθέσεις ψυχής για τον γιατρό που δολοφονήθηκε από τον πρώην γαμπρό του στα Μέγαρα. Τι αναφέρει ο κουμπάρος του θύματος για το μοιραίο βράδυ. Ο άτυχος άνδρας βοηθούσε αφιλοκερδώς τετραπληγικό νεαρό! Ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν οι κοντινοί του άνθρωποι.

Είναι μια υπόθεση η οποία πραγματικά συγκλόνισε την χώρα. Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοκαριστικό συμβάν, οι μαρτυρίες για την δολοφονία του γιατρού στα Μέγαρα, που σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου, είναι αποκαλυπτικές. Δείχνουν το πώς βίωσαν το τραγικό περιστατικό οι κοντινοί του άνθρωποι και αποκαλύπτουν πτυχές της ζωής του άτυχου άνδρα που συγκινούν.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο κουμπάρος του θύματος – επίσης γιατρός – μιλά για το τι άνθρωπος ήταν ο δολοφονημένος, αλλά και το πως έζησε το τραγικό περιστατικό.

“Πήγαινε κόσμος και του έλεγε τα προβλήματά του, ήταν άνθρωπος που βοηθούσε όποιον περνούσε από το γραφείο του” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για την νύχτα της δολοφονίας, ανέφερε πως δέχτηκε ξαφνικά ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο αριθμό. Ήταν η πρώην σύζυγος του φονιά, η οποία τον ειδοποιούσε για το τι έγινε στα Μέγαρα.

Σοκαρισμένος όπως λέει έσπευσε στο νοσοκομείο, και είδε το ασθενοφόρο να καταφτάνει και να ανοίγει την πόρτα. Εκεί συνειδητοποίησε πως όλα είχαν τελειώσει.

“Προσπαθήσαμε με το που πήγαμε μέσα να κάνουμε ανάνηψη αλλά δεν. Η σύζυγός του ήταν στον διπλανό θάλαμο για να μην βλέπει, ήταν σε κατάσταση σοκ. Κανείς ακόμα δεν το έχει χωνέψει, είναι πάρα πολύ άδικο” λέει στην κάμερα του ΣΚΑΪ μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε το βίντεο με όσα λέει για τον γιατρό που δολοφονήθηκε στα Μέγαρα

https://youtu.be/zJK-6mNwIMU

 

Μέγαρα – Βοηθούσε τετραπληγικό αφιλοκερδώς!
Στην εκπομπή “Μαζί σου” όμως μίλησε και ο αδερφός του Χάρη, ο Βαγγέλης. Ο Χάρης είναι ένας νέος που μετά από ένα ατύχημα έμεινε τετραπληγικός. Τον άνθρωπο αυτό λοιπόν ο δολοφονημένος γιατρός τον φρόντιζε αφιλοκερδώς!

Μάλιστα ο Βαγγέλης είπε πως ήταν αυτός που τον έμαθε ξανά να κουνά τα δάχτυλά του. Μιλά για έναν άνθρωπο που βοηθούσε τους πάντες, και που δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε την είδηση του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...