Κοινωνία

Νέο συλλαλητήριο σήμερα φοιτητικών συλλόγων στα Προπύλαια

Σε νέο φοιτητικό συλλαλητήριο προχωρούν σήμερα στα Προπύλαια, στη 1 μ.μ. Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας δίνοντας τη συνέχεια μετά το μεγάλο πανελλαδικό φοιτητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 31 Οκτώβρη, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους για σύγχρονες σπουδές.

Το σημερινό συλλαλητήριο πραγματοποιείται μετά από κάλεσμα του Πανελλαδικού Συντονιστικού Φοιτητικών Συλλόγων την περασμένη Πέμπτη στο Χημείο. Τη συμμετοχή τους αποφάσισαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι: Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Νηπιαγωγών, Δασκάλων, Τουρκικών Σπουδών, Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, ΝΦΕΕΜΠ, Τοπογράφοι του ΕΜΠ, ΣΕΤ, ΣΕΤΠ, ΣΔΟΚΕ, ΣΕΥΠ του ΠΑΔΑ. Συμμετοχή στο συλλαλητήριο έχει αποφασίσει και ΦΣ του Γεωπονικού.

Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη, Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΠΑΜΑΚ και του ΑΠΘ προχωρούν σε κινητοποίηση στην πρυτανεία του ΑΠΘ για τα οξυμένα προβλήματα των Τμημάτων, τις μετεγγραφές, τη φοιτητική μέριμνα, ενώ Φοιτητικοί Σύλλογοι από την Κρήτη καλούν σε παγκρήτιο φοιτητικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Λιονταριών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...