Εσωτερική Ασφάλεια

“Μυρίζει μπαρούτι” το κέντρο της Λάρισας – Ταυτόχρονες συγκεντρώσεις από αναρχικούς και πατριώτες για τους αλλοδαπούς

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές αργά το μεσημέρι του Σαββάτου καθώς λίγο μετά τις 4, περίπου 50 με 60 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Λαού διαμαρτυρόμενοι κατά της έλευσης προσφύγων, στο πλαίσιο κινητοποίησης που έγινε διαδικτυακά το προηγούμενο διάστημα. Την ίδια ώρα, δεκάδες άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική πλατεία αναρτώντας πανό που αναγράφει “Λάρισα πόλη αντιφασιστική, με τους μετανάστες είμαστε μαζί”.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούν τις δύο συγκεντρώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη ένταση, οι αρχές απαγόρευσαν να γίνουν πορείες, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των συγκεντρωμένων στην πλατεία Λαού.

Δείτε φωτογραφίες:

"Μυρίζει μπαρούτι" το κέντρο της Λάρισας - Ταυτόχρονες συγκεντρώσεις από αναρχικούς και διαμαρτυρόμενους για τους πρόσφυγες!

"Μυρίζει μπαρούτι" το κέντρο της Λάρισας - Ταυτόχρονες συγκεντρώσεις από αναρχικούς και διαμαρτυρόμενους για τους πρόσφυγες!

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης / Φωτό: Onlarissa.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...