Πολιτική

Μπογδάνος: Μια χαρά τα είπε ο κ. Βορίδης, υπάρχει στοιχείο αναγκαστικότητας στην επιβολή του νόμου

Σύμφωνος με τα όσα είπε ο Μάκης Βορίδης με αφορμή τα επεισόδια στη ΑΣΟΕΕ και την επιχείρηση της αστυνομίας στο ίδρυμα, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο λαός, η κοινωνία δίνει το μονοπώλιο της βίας σε ένα κράτος».

Τα όσα δήλωσε χθες, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, σχετικά με τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, υποστήριξε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λέγοντας: «Μια χαρά τα είπε ο κ. Βορίδης».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χθες, και ανεφερόμενος στα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Βορίδης υπεραμύνθηκε της επιχείρησης της αστυνομίας, δηλώνοντας: «Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας - το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας».
Σχολιάζοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Μπογδάνος σημείωσε: «Μια χαρά τα είπε ο κ. Βορίδης. Υπάρχει στοιχείο αναγκαστικότητας στην επιβολή του νόμου».

Και συνέχισε: «Όταν πας κάποιον βάσιμα να τον συλλάβεις, να τον προσαγάγεις και αυτός αντιστέκεται δεν μπορείς να το επιχειρηματολογήσεις το πράγμα. Από τότε που υπάρχει η έννοια της φιλελεύθερης δημοκρατίας, ο λαός, η κοινωνία δίνει το μονοπώλιο της βίας σε ένα κράτος, διότι κάνει μια δοσοληψία».

«Κάποια δικαιώματα δεν μπορείς εσύ από μόνος σου να τα υπερασπιστείς», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «θα πρέπει να γίνει μήνυση, να πάει σε δικαστήριο, να αποζημιωθείς ή να φανεί ότι έχεις άδικο. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία».

https://www.youtube.com/watch?v=eMDxSvyQuhE&feature=emb_title

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ