Αθλητισμός

Μητσοτάκης και Μαρέβα αποθέωσαν τον Τσιτσιπά στα αποδυτήρια μετά την επική του νίκη-Βίντεο


Τα θερμά συγχαρητήρια του πρωθυπουργικού ζεύγους δέχθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα αποδυτήρια, μετά τον θρίαμβο του επί του Ρότζερ Φέντερερ. «Στέφανε, δεν έχω φωνή», είπε η σύζυγος του πρωθυπουργού στον Έλληνα πρωταθλητή, «μας έκανες υπερήφανους, συγχαρητήρια, ρε Στέφανε», ενώ ο πρωθυπουργός του είπε «ήσουν σούπερ, και στα μπρέικ πόιντς, σε όλα, ειδικά τα μπρέικ πόιντς τα έπαιξες τέλεια».

O Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα ήταν στο Λονδίνο και στην O2 Arena και είδαν από κοντά τη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ελβετό τενίστα για το ATP Finals.

Μετά το τέλος του εντυπωσιακού αγώνα, το πρωθυπουργικό ζεύγος πήγε στα αποδυτήρια για να τον συγχαρούν από κοντά.

Ο πρωθυπουργός δεν στάθηκε σε κάποια απλή χειραψία, αλλά αγκάλιασε θερμά τον Έλληνα τενίστα λέγοντάς του μπράβο για τη μεγάλη νίκη, ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη, εμφανώς συγκινημένη, αφού επίσης τον αγκάλιασε, είπε στον Στέφανο Τσιτσιπά ότι δεν έχει φωνάξει ξανά τόσο πολύ στη ζωή της και ότι τον αποκαλούσε συνεχώς «παικταρά».

«Στέφανε, δεν έχω φωνή», είπε η σύζυγος του πρωθυπουργού στον Έλληνα πρωταθλητή, «μας έκανες υπερήφανους, συγχαρητήρια, ρε Στέφανε», ενώ ο πρωθυπουργός του είπε «ήσουν σούπερ, και στα μπρέικ πόιντς, σε όλα, ειδικά τα μπρέικ πόιντς τα έπαιξες τέλεια».

Ο Στέφανος τους ευχαρίστησε και τους ρώτησε εάν οι θέσεις που είχαν ήταν καλές, με το πρωθυπουργικό ζεύγος να απαντά ότι ήταν «όλα μια χαρά». «Οι θέσεις ήταν φανταστικές, καταπληκτικές, το θέμα είναι αν άκουγες που φωνάζαμε, που ουρλιάζαμε«, του είπε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε, επίσης, στον Τσιτσιπά ότι ήταν καταπληκτικός, ενώ συνεχάρη και τον πατέρα του -και προπονητή του- Απόστολο Τσιτσιπά.

Δείτε το βίντεο:

 
https://twitter.com/atptour/status/1195769405709455360?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ