Κοινωνία

Μεγάλη φωτιά στο κέντρο των Χανίων - Κάηκε ολοσχερώς καφετέρια (εικόνες)

Ολοσχερώς καταστράφηκε από πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί, καφετέρια στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις καίγοντας αρχικά την ξύλινη οροφή της επιχείρησης που στεγαζόταν σε νεοκλασικό κτήριο στην συμβολή των οδών Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Μυλωνογιάννη. Οι φλόγες μετά την υποχώρηση της οροφής επεκτάθηκαν και στο εσωτερικό, καταστρέφοντας την επιχείρηση.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπάθησαν να περιορίσουν την φωτιά και να αποτρέψουν τον κίνδυνο επέκτασής της σε διπλανά κτήρια αλλά και σε δύο επιχειρήσεις που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο. Τις δυνάμεις πυρόσβεσης συνέδραμε και πυροσβεστικό όχημα του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.

Μέχρι και αυτή την ώρα στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις που συγκεντρώνουν στοιχεία για τα αίτια και τις συνθήκες που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...