Αρχείο

Μαθητές «χτυπούν προσοχή» στον Άγνωστο Στρατιώτη (βίντεο)

Με απόλυτη πειθαρχία οι μαθητές υπακούν στα παραγγέλματα του γυμναστή τους

«Έριξε» το διαδίκτυο ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν Κρητικό γυμναστή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα να διδάσκει στους μικρούς μαθητές του να σέβονται και να τιμούν τους ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα μας.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, o γυμναστής από το Ηράκλειο συνόδευε τους μαθητές δημοτικού σχολείου στην εκπαιδευτική εκδρομή και πρώτη τους στάση ήταν η πλατεία Συντάγματος και η αλλαγή φρουράς των ευζώνων.

Με απόλυτη πειθαρχία οι μαθητές υπακούν στα παραγγέλματα του, στέκονται με σεβασμό μπροστά στους Ευζώνους και τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. Το βίντεο ανέβασε στα social media μία μητέρα που συνόδευε το παιδί της στην εκδρομή και σε λιγότερο από μια ημέρα είχε κάνει 3.700 κοινοποιήσεις και 246 χιλ. προβολές.

Μάλιστα εκατοντάδες είναι τα σχόλια για το ήθος και την ακεραιότητα του γυμναστή, η καταγωγή του οποίου είναι από το χωριό Πλώρα. Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Μοίρες.

Η πλειοψηφία των σχολίων κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κυρία Katerina Maravgaki, είναι αποθεωτικά για τον δάσκαλο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φαίνεται να τον γνωρίζουν προσωπικά και αποθεώνουν τον χαρακτήρα του.

Στον αντίποδα, δεν λείπουν κι εκείνοι που θεωρούν ότι η στάση του ήταν υπερβολική και ότι ο μιλιταριστικός τρόπος δεν είναι ο ενδεδειγμένος για να παιδεύσεις μαθητές αυτής της ηλικίας.

https://www.facebook.com/katerina.maravgaki/videos/1621067071368589/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...