Αθλητισμός

Λευτέρης Πετρούνιας: Στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου ο Έλληνας αθλητής!

Το πρώτο βήμα προς την Ολυμπιακή πρόκριση πραγματοποίησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, με την πρόκρισή του στον τελικό Παγκοσμίου κυπέλλου, στο Κότμπους της Γερμανίας.

Στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου θα βρεθεί ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά από μια πετυχημένη εκτέλεση του προγράμματός του που του χάρισε 14.933 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στον προκριματικό.

Ο Κινέζος Γιάνγκ Λιού, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Πετρούνια στο κυνήγι του τελευταίου εισιτηρίου για το Τόκιο, ήταν πρώτος στην κατάταξη του προκριματικού με 15.100 βαθμούς.

Η μάχη στους κρίκους θα επικεντρωθεί ανάμεσα στον Έλληνα πρωταθλητή και τον Κινέζο αντίπαλό του ενώ ανταγωνιστικός θα είναι και ο Αρμένιος Αρτούρ Αβετισιάν, που προκρίθηκε τέταρτος στον τελικό.

Ο Πετρούνιας σε αυτόν τον αγώνα κυνηγά αποκλειστικά τη νίκη, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την Ολυμπιακή πρόκριση.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης κατετάγη 13ος έχοντας συγκεντρώσει 14.000 βαθμούς και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου, αν και πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23/11.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές