Κύπρος

Λευκωσία: Άσκηση ετοιμότητας τεσσάρων υπηρεσιών - Σενάριο με τροχαίο

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι από τις 9.00 το πρωί σήμερα στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ, στη Λευκωσία, διεξάγεται άσκηση ετοιμότητας υπό την εποπτεία του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και κατά τη διεξαγωγή της δυνατόν να γίνουν κάποιες εκτροπές της τροχαίας κυκλοφορίας, ενώ θα παρατηρηθεί κινητικότητα αστυνομικών, πυροσβεστικών και ασθενοφόρων οχημάτων.

Στην άσκηση θα συμμετάσχουν, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Υπηρεσία Ασθενοφόρων και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας. Θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της επιχειρησιακής ετοιμότητας των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι.

Το σενάριο θα περιλαμβάνει τροχαίο δυστύχημα με την εμπλοκή ραδιολογικού παράγοντα. Πρόκειται για εικονικό περιστατικό και για το κοινό δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού η άσκηση θα διεξαχθεί σε απόλυτα ασφαλές πλαίσιο.

Παρακαλείται το κοινό να δείξει την απαιτουμένη κατανόηση και να συνεργαστεί με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και για παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...