Κύπρος

Κύπρος: Περιέλουσε με οξύ την πρώην γυναίκα του - Δίνει μάχη για τη ζωή της

Η άτυχη γυναίκα φέρει εγκαύματα περίπου στο 80% του σώματός της και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Επίθεση με οξύ δέχθηκε από τον 57χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, 40χρονη Ρουμάνα, στη Λεμεσό, η οποία μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν σε σπίτι φίλων της όταν μετέβη εκεί ο εν διαστάσει σύζυγος της. Μετά από καβγά που είχαν, αυτός της επιτέθηκε ρίχνοντας οξύ στο σώμα της, προκαλώντας εγκαύματα έκτασης 70-80% στο σώμα και το πρόσωπό της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 57χρονου Ελληνοκύπριου εν διαστάσει συζύγου της γυναίκας, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...