Κυπριακό

Κύπρος: Με Κάντιλακ ο Ακιντζί στην παρέλαση για την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους

Στη φετινή παρέλαση του ψευδοκράτους, για τους εορτασμούς της παράνομης ανακήρυξής του, για πρώτη φορά ο Ακιντζί, θα παραστεί με μία Κάντιλακ αντίκα και όχι σε στρατιωτικό όχημα, όπως συνήθιζε.

Ο πρόεδρος και αντιπροσωπεία των συνταξιούχων αξιωματικών στρατού της Τουρκίας βρίσκονται στα κατεχόμενα ενόψει των εορτασμών για την επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους στις 15 Νοεμβρίου 1983 και συναντήθηκαν σήμερα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με τις τουρκοκυπριακές ιστοσελίδες ο κ. Ακιντζί για πρώτη φορά φέτος δεν θα χαιρετίσει τον κόσμο που θα συγκεντρωθεί για την παρέλαση, από στρατιωτικό όχημα – όπως έκαναν όλοι οι Τουρκοκύπριοι ηγέτες και ο ίδιος μέχρι πέρυσι – αλλά από μια συλλεκτική Κάντιλακ.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για ένα αυτοκίνητο αντίκα, το οποίο παρουσιάστηκε στην χθεσινή πρόβα που έγινε στο χώρο όπου θα γίνει η παρέλαση την Παρασκευή. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, επικαλούμενη την εφημερίδα Χαλκίν Σεσί, στην πρόβα ως το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τον Μουσταφά Ακιντζί, εμφανίστηκε όχι ένα στρατιωτικό τζιπ αλλά μια παλαιού τύπου Κάντιλακ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές