Κοινωνία

Κλείνουν ξανά οι δρόμοι για τον Κινέζο Πρόεδρο - Νέα ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Νέος γύρος κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω της επίσκεψης του Σι Τζινπίνγκ

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή με τα της συζύγου του, ο Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος τη Δευτέρα κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Στη συνέχεια γευμάτισε στην Ακρόπολη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίον λίγο αργότερα επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά, για να καταλήξει σε δείπνο με τον ΠτΔ.

Όλα αυτά υπό δρακόντεια μέτρα και με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προκάλεσαν κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας και την ταλαιπωρία των οδηγών, οι οποίοι θα ζήσουν κάτι ανάλογο σήμερα.

Σύμφωνα με την τροχαία, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές Χίλτον, Συντάγματος και Ακροπόλεως και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών.

Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν για τη ρύθμιση-διαχείριση της κυκλοφορίας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης