Πολιτική

Κατάθεση Σαλμά για την Novartis

Κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τους πολιτικούς και δικαστικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς.

Ο κ. Σαλμάς εξετάστηκε ως μάρτυρας, καθώς είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα  το όνομα των οποίων ενεπλάκη στην υπόθεση από τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων.

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες η δικογραφία που τον αφορούσε τέθηκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε τίποτα απ΄όσα οι μάρτυρες είχαν καταθέσει.

Κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου ο κ. Σαλμάς τόνισε πως «στην υπόθεση της Novartis, είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε  η εταιρεία στην Ελλάδα,  ενημέρωσα τη χώρα ότι άλλη χώρα διεξάγει έρευνα για να ξεκινήσει και εδώ έρευνα. Δυστυχώς, έφτασα στις εκλογές για μία υπόθεση ως δήθεν εμπλεκόμενος και στις εκλογές η υπόθεση ετέθη στο αρχείο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...