Κοινωνία

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Πλημμύρισαν σπίτια στη Λήμνο, απροσπέλαστοι δρόμοι (εικόνες)


Η κακοκαιρία Γηρυόνης προκάλεσε πολλά προβλήματα και στη Λήμνο.

Στη διάρκεια της νύχτας η βροχόπτωση ήταν έντονη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, ενώ, σύμφωνα με το limnosfm100.gr, έχουν πλημμυρίσει ακόμη και σπίτια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού, οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια στην ευρύτερη περιοχή του Λιβαδοχωρίου, ενώ τα Τσιμάνδρια και το Πεδινό, έχουν μετατραπεί σε λίμνες με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια.


Σοβαρά προβλήματα στη Λήμνο από την κακοκαιρία / Φωτογραφία: limnosfm100

Μάλιστα, προβλήματα αντιμετωπίζει και η κοινότητα Καλλιθέας, με τον πρόεδρό της, κ. Κυριαζή, να βγάζει έκτακτη ανακοίνωση και να λέει πως οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς ο δρόμος προς το Ειδικό Σχολείο είναι απροσπέλαστος, αφού το ρυάκι που βρίσκεται στη περιοχή φούσκωσε και γέμισε νερά ο δρόμος.

Και στην Ατσική υπερχείλισε το ποτάμι, με αποτέλεσμα να γίνουν ποτάμια οι δρόμοι της περιοχής, ενώ στην Νέα Κούταλη, έκαναν κλήσεις στη Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων.

Νερά στο Ατσίκι Λήμνου
Υπερχείλισε ποτάμι στην Ατσίκη και πλημμύρισαν οι δρόμοι / Φωτογραφία: limnosfm100

Ο Δήμαρχος του νησιού, κ. Μαρινάκης, έκανε λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Λήμνο.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα από χθες τα ξημερώματα στην Αττική, αλλά και αργότερα στα Δωδεκάνησα, την βόρεια Ελλάδα και τις Κυκλάδες να μη γλιτώνουν από το πέρασμά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...