Πολιτική

Κάτι ετοιμάζει ο Καραμανλής: Έρχεται νέα ομιλία από τον πρώην Πρωθυπουργό

Όπως αναφέρει στη στήλη του στα ΝΕΑ ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστος υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε νέα δημόσια παρέμβαση μέσω ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Μάλιστα επισημαίνει ότι η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού δεν θα έχει ως αντικείμενο τη διεθνή πολιτική αλλά την οικονομία.

Χαρακτηριστικά γράφει ότι «κυκλοφορεί εντόνως στο μικρό μας χωριό ότι στις αρχές του Δεκεμβρίου και πιθανώς πριν ξεκινήσει συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2020, ο Κώστας Αλέκου Καραμανλής θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ΕΒΕΑ οικονομικού περιεχομένου. Το event το οργανώνει ο διαγραμμένος από τον πρόεδρο Κυριάκο, Κώστας Μίχαλος, πρόεδρος σε άλλωστε του ΕΒΕΑ, και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα πέριξ της γνωστής πλατείας καφενεία, ο αρχηγός θα απαντήσεις τις κατηγορίες που δέχεται ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας.

Αν δεν πρόκειται για ράδιο αρβύλα θα είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουμε την εξήγηση του διαζώτωσης, και αυτό από μόνο του δημιουργεί συνθήκες εξαιρετικού γεγονότος – 10 χρόνια έχει να μιλήσει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ