Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Γουρουνάκια "κόβουν" βόλτες στους δρόμους της πόλης - Βίντεο


Δύο τεράστια αλλά χαριτωμένα γουρουνάκια, κάνουν βόλτα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και κλέβουν τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος seleo.gr, δυο τεράστια αλλά ταυτόχρονα άκρως συμπαθητικά γουρουνάκια άρχισαν τις βόλτες έξω από παιδική χαρά στην Επταργυρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι θαμώνες της καφετέριας δεν πίστευαν στα μάτια τους και εν μέσω χαχανητών προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα αδιαπέραστο τείχος από καρέκλες για να εμποδίσουν τα συμπαθή τετράποδα να μπουκάρουν στην καφετέρια.

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fioulia.ioustinianou.5%2Fvideos%2F1389629174528625%2F&show_text=0&width=267

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Ράδιο Θεσσαλονίκη, μια χoιρομητέρα και το γουρουνάκι της εθεάθησαν στην οδό Σαλαμίνος στις Συκιές, περνώντας δίπλα από αυτοκίνητα, πεζούς και παιδικές χαρές.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, τα γουρούνια τα έχει οικόσιτα ένας ηλικιωμένος ο οποίος μένει κοντά στο κολυμβητήριο Συκεών.

Τα φωνάζει Νόπη και Τερέζα και κατά καιρούς το σκάνε από το σπίτι για να κάνουν βόλτα στους δρόμους και τα σοκάκια της περιοχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ