Κοινωνία

Θα βοηθήσουμε μία «καρδιά» να χτυπήσει δυνατά;

Εδώ στην Αρκαδία και ειδικά στην Μεγαλόπολη, οι άνθρωποι βρισκόμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Η χαρά του ενός είναι χαρά του άλλου, αλλά και την λύπη μάθαμε να την μοιραζόμαστε. Την πόλη μας βρήκαν κατά καιρούς διάφορες δυσκολίες και στεναχώριες, και τώρα τελευταία μία ακόμη. Πρόκειται για την δυσκολία του αγαπητού σε όλους μας Πέτρου. Του παιδιού πού γνωρίσαμε στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολής μας.

Τον Πέτρο που είναι αγαπητός σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Σε ένα παιδί που το χαρακτηρίζει το χαμόγελο και η καλοσύνη. Σε ένα παιδί που σε κάνει να χαίρεσαι, ακόμα και όταν ο ίδιος δυσκολεύεται. Γίνεται τυχερός όποιος τον γνωρίζει. Ο Πέτρος, το δικό μας παιδί, πρέπει βοηθήσουμε όλοι τούτη την ώρα. Ο καθένας από την θέση του, την εργασία του, από το περίσσευμα ή το υστέρημά του. Θα βοηθήσουμε όχι ως ελεημοσύνη, αλλά όπως κάνει ένας αδελφός για τον αδελφό του, ο φίλος στον φίλο του. Όπως θα κάναμε για κάποιον που ήταν συγγενής μας.

Όλοι άλλωστε είμαστε αδέλφια και σήμερα το πρόβλημα πού βρίσκεται στην πόρτα του άλλου, αύριο μπορεί να είναι στην δική μας. Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας, για να ταξιδέψει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Αμερικής. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μικρές ή μεγάλες, θα ενισχύσουμε την προσπάθεια με τις προσευχές μας, μέσα από την καρδιά μας. Και θα γίνει αυτό πού επιθυμούμε όλοι! Θα γίνει το καλύτερο για το νεαρό αυτό παιδί, γιατί θέλουμε να τον έχουμε κοντά μας, θέλουμε να τον βλέπουμε υγιή και χαρούμενο. Θέλουμε το χαμόγελό του να ομορφαίνει την ζωή του, την ζωή της οικογένειάς του και τον τόπο μας, όλους εμάς πού τον αγαπάμε.

Ο Μητροπολίτης μας, οι ιερείς μας, όλοι οι φορείς της κοινωνίας μας, οι συγγενείς, οι φίλοι και συμμαθητές του, θα στηρίξουμε με κάθε μέσο την προσπάθεια αυτή.
Αυτή η Επιστολή ας κάνει τον γύρο του κόσμου. Ας φθάσει κοντά ή μακριά, για να γίνει το καλύτερο, για το αγαπητό μας Πέτρο. Θέλουμε να γίνει το καλύτερο γι’ αυτήν την «καρδιά»! Θέλουμε αυτή η καρδιά να χτυπά δυνατά!

Εκ της Μητροπόλεως Μεγαλοπόλεως

Το ποσό πού απαιτείται είναι 250. 000$

Παρακαλούμε κοινοποιήστε τον τραπεζικό λογαριασμό που βρίσκεται στην Τράπεζα Πειραιώς
IBAN GR 7701713120006312146111614
Δικαιούχος Πέτρος Αθανασιάδης

Δείτε τι είπαν οι γονείς του Πέτρου:
https://youtu.be/dR5wOIspN4w

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ