Αθλητισμός

Η Φραπάρ κορυφαία «σφυρίχτρα» στον πλανήτη

Η Στεφανί Φραπάρ, είναι η κορυφαία «σφυρίχτρα» του πλανήτη για την χρονιά που φεύγει σε μερικές εβδομάδες. Η σπουδαία διάκριση για την 35χρονη Γαλλίδα, προέκυψε μετά από σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη υπό την αιγίδα της διεθνούς ομοσπονδίας ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου (IFFHS), που εδρεύει στο Βισμπάντεν της Γερμανίας.

Όπως αναφέρεται σχετικά στην ιστοσελίδα της γαλλικής ομοσπονδίας, η επιλογή της Φραπάρ έγινε με συντριπτική πλειοψηφία από τους ειδικούς και τους δημοσιογράφους απ΄ όλον τον κόσμο, οι οποίοι συμμετείχαν στην διαδικασία. Στην δεύτερη θέση, ψηφίσθηκε η Ρωσίδα, Αναστασία Πουστοβοϊτοβα και στην τρίτη η Γερμανίδα, Μπιμπιάνα Σταϊνχάους, νικήτρια στις αντίστοιχες ψηφοφορίες του 2013, του 2014, του 2017 και του 2018.

Η Φραπάρ που από εφέτος «σφυρίζει» στο σαμπιονά των ανδρών, διηύθυνε -μεταξύ άλλων- τον τελικό του Μουντιάλ γυναικών (ΗΠΑ-Ολλανδία 2-0), αλλά και τον τελικό του ευρωπαϊκού Supercup ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι (2-2, 5-4 στα πέναλτι).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...