ΗΠΑ

ΗΠΑ: Η πρώην πρέσβης στην Ουκρανία καταθέτει στο Κογκρέσο - "Επίθεση" από τον Τραμπ στο twitter


Η πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία, δίνει κατάθεση στο Κονγκρέσο και ο Αμερικανός πρόεδρος, καταφέρεται εναντίον της στο Twitter!

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Λευκός Οίκος σύνοψη τηλεφωνικής επικοινωνίας ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Στα ύψη και πάλι το πολιτικό θερμόμετρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω των εξελίξεων στην επιτροπή του Κογκρέσου, που ερευνά το ενδεχόμενο παραίτησης του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε επίθεση κατά της πρώην πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ουκρανία Μαρί Γιοβάνοβιτς, την οποία απέλυσε, σε μια σειρά από tweet που έστειλε σήμερα. Η επίθεση μάλιστα γίνεται την ώρα που η Γιοβάνοβιτς καταθέτει ενώπιον της επιτροπής του Κογκρέσου.

«Απ’ όπου κι αν πέρασε η Μαρί Γιοβάνοβιτς τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα», σχολίασε ο Τραμπ, προσθέτοντας ότι «είναι απόλυτο δικαίωμα του Αμερικανού προέδρου να διορίζει πρέσβεις».

«Ξεκίνησε στη Σομαλία και κοιτάξτε πώς αυτό κατέληξε» συμπλήρωσε ο μεγιστάνας, την ώρα που η Γιοβάνοβιτς υπερασπίζεται τα διαπιστευτήριά της, ως διπλωμάτισσα καριέρας που έδωσε μάχη κατά της διαφθοράς στην Ουκρανία.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης