Κοινωνία

Ημαθία: Εικόνες που κόβουν την ανάσα – Γυναίκα κρεμάστηκε από τα κάγκελα μπαλκονιού! Σώθηκε από αστυνομικό - Βίντεο

Μία 50χρονη γυναίκα κρεμάστηκε από τα κάγκελα του μπαλκονιού της, στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Για καλή της τύχη σωτήρια ήταν η επέμβαση ενός ψύχραιμου αστυνομικού που τη βοήθησε.

Άμεση και σωτήρια ήταν η επέμβαση αστυνομικού το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όταν και κατάφερε να σώσει 50χρονη γυναίκα που κρεμόταν από τα κάγκελα του μπαλκονιού της, στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας.

Η γυναίκα εντοπίστηκε να αιωρείται στο κενό από περίοικους που ειδοποίησαν έγκαιρα αστυνομία και πυροσβεστική. Ο αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο, με χαρακτηριστική ψυχραιμία κατάφερε να τραβήξει στο μπαλκόνι την σοκαρισμένη γυναίκα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το emvolos.

 

Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η παθούσα βρισκόταν μόνη στο σπίτι της, καθώς ο σύζυγος και ο γιος της απουσίαζαν. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί βρέθηκε να κρέμεται από τα κάγκελα του μπαλκονιού της.

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας ώστε να ξεπεράσει την κατάσταση σοκ που είχε περιέλθει.

Δείτε το βίντεο από το emvolos:

https://youtu.be/TuWlTQEEnR4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ