Εσωτερική Ασφάλεια

Εξάρχεια: Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. στο κτίριο που έγινε η έφοδος

Νωρίς το πρωί η αστυνομία προχώρησε σε νέα επιχείρηση στο κτίριο της οδού Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια, όπου αργά το βράδυ της Κυριακής συνελήφθησαν δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διενεργήθηκαν έρευνες σε χώρους του κτιρίου, καθώς εκτιμάται ότι αποτελούσαν «ορμητήρια» για επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων.

Φωτοβολίδες, πέτρες και αντιασφυξιογόνες μάσκες έχουν εντοπιστεί έως τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε διαμέρισμα κτιρίου της οδού Στουρνάρη, στα Εξάρχεια.


Πάνοπλοι αστυνομικοί στα Εξάρχεια
Στις 06:30 το πρωί δυνάμεις των ΕΚΑΜ, ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της αντιτρομοκρατικής παρουσία εισαγγελέα έφτασαν στα Εξάρχεια και κινήθηκαν στο κτίριο στην οδό Στουρνάρη 4, όπου είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση και την Κυριακή κατά τη διάρκεια των μέτρων για να την αποφυγή επεισοδίων.

Και οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ στο σημείο
Και οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ στο σημείο

Αναζητούσαν νέο ορμητήριο αντιεξουσιαστών
Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία την Κυριακή είχαν γίνει δυο συλλήψεις και είχαν βρεθεί πολεμοφόδια στην ταράτσα, με τους συλληφθέντες να έχουν μολότοφ, πέτρες κι άλλα αντικείμενα στην κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί ερευνούν για έναν ακόμα χώρο όπου υπάρχουν «πολεμοφόδια». Μάλιστα στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί μπήκαν σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ