Πολιτική

Εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις Βίτσα για το μεταναστευτικό: «Χοιρινομεθύστακες όσοι αντιδρούν» - «Θα τους τιμωρήσει ο δημοκρατικός κόσμος!»

Σε μίσ απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Δ. Βίτσας, καθώς μίλησε με τα χειρότερα λόγια εναντίνο αυτών που αντιστέκονται στο μεταναστευτικό.

Ερώτηση για το προσφυγικό - μεταναστευτικό απεύθυνε στη Βουλή ο βουλευτής και πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας. Ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «μοιάζει να έμαθε και να κατάλαβε πραγματικά ότι τους πρόσφυγες δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουζάλας, η Χριστοδουλοπούλου αλλά ο πόλεμος, η κρίση, η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή».

Ακόμα, ο κ. Βίτσας έκανε λόγο για ορισμένα στελέχη της ΝΔ «που κάνουν πίσω πολλά βήματα χαϊδεύοντας αυτιά πάνω στο αφήγημα των εισβολέων και του εξισλαμισμού». «Τελευταία έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης πρόθυμα προβάλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός κόσμος θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βίτσας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...