Εθνικά θέματα

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος: Έρχεται μεγάλο εθνικό συμβάν για την Ελλάδα (ηχητικό)

Ο δημοσιογράφος- αναλυτής και επικεφαλής του site konstantakopoulos.gr Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, μιλώντας στον 98.4 για την γεωπολιτική ουσία πίσω από την κόντρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Πατριαρχείου Μόσχας, αναρωτήθηκε για την αίσθηση ευθύνης της πολιτικής, οικονομικής και πνευματικής ελίτ του Ελληνισμού, που επιλέγουν στην πιο κρίσιμη και ρευστή γεωπολιτικά περίοδο στην ευρύτερη περιοχή μας, χωρίς καν σοβαρά ανταλλάγματα, να «επενδύουν» όλες τις προσδοκίες τους στις ΗΠΑ, την ώρα που η υπερδύναμη του δυτικού κόσμου διέρχεται την χειρότερη εσωτερική αλλά και διεθνώς κρίση της.

Κατά τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο, όλα προμηνύουν την έλευση μεγάλου εθνικού συμβάντος για την Ελλάδα ,την ώρα που το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να συλλάβει την ρευστότητα των στιγμών , αντιδικώντας για ανούσια θέματα αλλά παραδίδοντας εσωτερικά και εξωτερικά την χώρα σε μετατροπή της σε χώρο για λογαριασμό συμφερόντων που δεν εξυπηρετούν καμία εθνική υπόθεση , ούτε καν στη υπόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

https://youtu.be/NVqEH0QM6Ak

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...