Πολιτική

Δείτε ζωντανά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: Γεννηματά - Μηδενική ανοχή στην εσωστρέφεια και στην υπονόμευση


Με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά ξεκίνησε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Ζητώ να δουλέψουμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς, με σεβασμό σε όλες τις απόψεις που κατατίθενται στα όργανά μας»

Με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά ξεκίνησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

«Από τη Δευτέρα θα υπάρξει μηδενική ανοχή στην εσωστρέφεια, τη μιζέρια και στην υπονόμευση», έστειλε αυστηρό μήνυμα προς... πάσα κατεύθυνση.

«Ζητώ να δουλέψουμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς, με σεβασμό σε όλες τις απόψεις που κατατίθενται στα όργανά μας. Τα κόμματα έτσι λειτουργούν, με σεβασμό στξην πλειοψηφία», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

«Όποιος διαφωνεί με τις πολιτικές επιλογές μας, ας το πει πια καθαρά, εδώ είναι το βήμα!», είπε.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει στις 17:00 στο ΣΕΦ με ομιλία της Φώφης Γεννηματά η οποία θα δώσει το περίγραμμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα. Θα ακολουθήσει ομιλία του γραμματέα της ΚΟ Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος θα παρουσιάσει το νέο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδαλίδης που θα παρουσιάσει τη διακήρυξη και ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης που θα αναλύσει τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ν. Ανδρουλάκης θα πάρει το λόγο την Κυριακή, όπως πιθανότατα και ο Παύλος Γερουλάνος ενώ το Συνέδριο θα λήξει την Κυριακή με το κλείσιμο της Φώφης Γεννηματά και την ψηφοφορία που αναμένεται κατά τις 18:00.

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpasok.gr%2Fvideos%2F2156736477965476%2F&show_text=1&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ