Αρχείο

Διπλή ατυχία: Πήρε φωτιά το αμάξι του και του την έσβησε ένα βοθρατζίδικο! (βίντεο)

Εσείς τι θα προτιμούσατε; Να καεί το αμάξι σας ή να καλυφθεί από περιττώματα; Ένας άντρας από τη Ρωσία είχε την ατυχία να τα πάθει και τα δύο.

Η παρουσία πυροσβεστήρα που να λειτουργεί είναι απαραίτητη επιβάλλεται από το νόμο και σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να σώσει από την καταστροφή το όχημά σας και να σας γλιτώσει τη ζωή.

Τα παραπάνω τα έμαθε με τον άσχημο τρόπο ένας Ρώσος που οδηγούσε το πολυτελές SUV BMW X6 στη ρωσική πόλη της Σαμάρα.

Το όχημά του για κάποιο λόγο έπιασε φωτιά κι αν δεν ήταν για τον Καλό Σαμαρείτη με το βυτιοφόρο εκκενώσεως βόθρων θα είχε καεί ολοσχερώς.

Στο βίντεο που έγινε viral φαίνεται ο χειριστής του «Αχόρταγου» να αδειάζει γενναιόδωρα το περιεχόμενο του βυτίου επάνω στη BMW X6, προκειμένου να σβήσει η φωτιά στο SUV.

Ευτυχώς, σύμφωνα με την αστυνομία, κανείς δεν τραυματίστηκε από τη φωτιά και ο οδηγός της BMW θα πρέπει να αισθάνεται ευγνώμων που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που είναι έτοιμοι να πέσουν ακόμη και στη φωτιά για να βοηθήσουν.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/u-7ejq03Qm4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...