Απόψεις

Γιώργος Τράγκας: «Η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη επιθυμεί να ρυθμίσει τις σχέσεις της με την Άγκυρα μέσα από την εκχώρηση ελληνικών εδαφών»

Διαβάστε όσα είπε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα «Παραπολιτικά 90,1FM»:

«Μεγαλώνει η ψαλίδα στη Μεγάλη Βρετανία υπέρ του Μπόρις Τζόνσον. Προηγείται από 15 έως 17 μονάδες του Τζέρεμι Κόρμπιν. Οι αντιευρωπαϊκές δυνάμεις σαρώνουν, αν σκεφτεί κανείς και την επιρροή του Φάραντς. Οι Τόρις είναι στο 41%.

Εδώ η ΔΕΗ κόβεται σε κομμάτια μπακλαβά που θα τα πάρουν κάποιες από τις κρατικοδίαιτες οικογένειες. Το Ελληνικό πάει πιο πίσω λόγω κόντρα Λάτση – Βαρδινογιάννη και η Motoroil λέει στον Μητσοτάκη ότι δεν μπορεί να τα πάρει όλα ο Λάτσης. Υπάρχουν πληροφορίες, ότι το 30% των ΕΛΠΕ θα πάει στους Βαρδινογιαναίους έτσι ώστε να είναι μαζί Λατσαίοι και Βαρδινογιανναίοι. Ίδωμεν. Άλλωστε τα ΕΛΠΕ είναι ήδη μέσα στα κοιτάσματα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης.

Ένα εκατομμύριο άνθρωποι στη Χιλή σχημάτισαν πορεία μπροστά από το προεδρικό ανάκτορο χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια. Κίτρινα γιλέκα παντού.
Η Αργεντινή στο χείλος μιας νέας οικονομικής κατάρρευσης.

Εδώ στην Αθήνα, κόντρες, επίθετα, ύβρεις και ατμόσφαιρα πολιτικού χαμαιτυπείου. Αδιάφορη, ανούσια και με ένα κοινό που αγωνιά και ζει σε ατμόσφαιρα ανασφάλειας.

Ενώ πολλαπλασιάζονται οι κάτοικοι της Γηραιάς ηπείρου που δεν θέλουν αυτή την Ευρώπη

Ενώ διαφαίνεται ότι ζούμε στην Ευρώπη των δύο ή τριών ταχυτήτων και εμάς μας έχουν κατατάξει στην τελευταία κατηγορία
Ενώ μετατρέπουν την Ελλάδα σε πεδίο αποθήκευσης δυστυχισμένων υπάρξεων, έτοιμων να εργαστούν με συνθήκες Γουατεμάλας και Χιλής

Ενώ όλοι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι στην πατρίδα μας συνέβησαν και συμβαίνουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, οι γερμανοκαθοδηγούμενοι της Αθήνας εξακολουθούν άνευ αντιρρήσεων να πορεύονται στο δρόμο που οδηγεί τη χώρα σε ριζική αλλαγή πληθυσμιακής σύνθεσης, σε ολιγοπώλια, σε καλπάζουσα φτώχεια και σε απόλυτη διαφθορά και ιδιωτικοποίηση των πάντων.

Η χώρα υλοποιώντας το μνημόνιο και μαζί με αυτό τις θεωρίες της σχολής του Σικάγου και του δόγματος του Σοκ θα κατέβει αναπόφευκτα και άλλο το σπιράλ του οικονομικού θανάτου και θα φτάσει νομοτελειακά στην αλλαγή των συνόρων.

Η Ευρώπη, όπως αποκαλύπτουν πλέον και κυβερνητικά στελέχη, για να πάρει μετανάστες θέλει να είναι ψηλοί, δίμετροι, γαλανομάτηδες, ξανθοί και καθολικοί ή προτεστάντες.

Η σημερινή γερμανοκρατούμενη Ευρώπη επιθυμεί να ρυθμίσει τις σχέσεις της με την Άγκυρα μέσα από την εκχώρηση ελληνικών εδαφών.
Το Βερολίνο αλλά και άλλοι παράγοντες επιδιώκουν σταθερότητα στις σχέσεις με την Τουρκία και διατήρηση της επιρροής στα Βαλκάνια μέσω μιας μικρότερης, αδύναμης και πιο ασταθούς Ελλάδας.

Όσα γίνονται επί των ημερών Μητσοτάκη είναι μια συνέχεια όσων έγιναν επί των ημερών Τσίπρα. Είναι μια ατμόσφαιρα Αργεντινής, Χιλής ή Γουατεμάλας.
Είναι η υλοποίηση και η διατήρηση ενός συμφώνου κατοχής.

Σταδιακά θα φύγει η μονιμότητα των υπαλλήλων, όχι μόνο από τη ΔΕΗ αλλά από όλους τους τομείς του Δημοσίου.
Σταδιακά ότι έχει απομείνει θα περάσει στον ιδιωτικό τομέα. Όποιος έχει, θα μπορεί να αγοράσει φάρμακα ή να γίνει καλά.
Όποιος δεν έχει, θα πεθάνει.

Ο γεροντικός πληθυσμός θα αντικατασταθεί βαθμιαία από πάμφτωχους μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς.
Τα όνειρα της ανοικτής κοινωνίας του Σόρος και των οικονομικών ζωνών στις οποίες θα εργάζονται ξένοι σε συνθήκες Χιλής και Μιανμάρ θα γίνουν πραγματικότητα.

Ο Χατζηδάκης, η άρση της μονιμότητας στους νέους υπαλλήλους της ΔΕΗ και το κομμάτιασμα της εταιρίας είναι η αρχή. Όπως και το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που δίνει τα πάντα στους ιδιώτες.

Οι δέκα κρατικοδίαιτες οικογένειες και μερικοί ξένοι, όπως συνέβη και στην κατοχή με τους Βουλπιώτηδες, τους Παπακωνσταντίνου, τους Πικραμμένους και άλλους θα πάρουν ότι απέμεινε στο ελληνικό δημόσιο.

Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία οικονομική ανάπτυξη, γιατί τόσο η διαπλοκή των Αθηνών, όσο και ορισμένοι ξένοι θα μειώσουν τους εργαζόμενους σε όλους τους τομείς, προκειμένου να έχουν υπερκέρδη.

Ο Ερντογάν κινείται δραστήρια πλέον και στο χώρο της Θράκης. Εκεί αναμένεται να αυξηθούν οι ροές μεταναστών στον Έβρο, ενώ δεν περνάει ούτε ένας προς τη Βουλγαρία, οι Τούρκοι μεταφέρουν περισσότερους από ένα εκατομμύριο μετανάστες στην περιοχή της Αδριανούπολης.

Οι άφρονες των Αθηνών, οι γερμανοβλαμμένοι εξακολουθούν να ακούνε τους Γερμανούς, ενώ οι ίδιοι, όπως έγινε χθες σε συνέντευξη της κας Ντόρας Μπακογιάννη, αποκαλύπτουν ότι η Άγκυρα έχει πέντε εργοστάσια που παράγουν πλαστικές βάρκες, που πωλούνται στους λαθρεμπόρους που μεταφέρουν χιλιάδες στα νησιά μας.

Είναι η πρώτη φορά ίσως στην ιστορία της ανθρωπότητας, που γίνεται κατάληψη μιας χώρας από εχθρική γειτονική χώρα, με τη χρησιμοποίηση σε πρώτη φάση, άοπλων πεινασμένων, ανάμεσα στους οποίους σίγουρα υπάρχουν κομάντος, σαμποτέρ και συντονιστές στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τα νησιά και η ηπειρωτική χώρα έχουν γεμίσει πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Την ίδια ώρα, φίλες και φίλοι, κυβερνητικά στελέχη αποδέχονται και παραδέχονται ότι η Ευρώπη είναι ουσιαστικά μη ενωμένη και βαδίζει δρόμο διάλυσης. Τα υπονόησε χθες η κα Μπακογιάννη σε πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε εδώ στα Παραπολιτικά, στον Παναγιώτη Τζένο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ