Πολιτική

«Βόμβα» από Γερουλάνο: Θέτει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ (βίντεο)

«Θέλουμε ηγεσία με αυτοπεποίθηση που συνθέτει και δεν διχάζει. Τέτοια ηγεσία δεν έχουμε», τόνισε, μεταξύ άλλων

Θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, έθεσε ο Παύλος Γερουλάνος, κατά την ομιλία του στο συνέδριο στο ΣΕΦ. Μάλιστα στην ομιλία του έθεσε και θέμα με την απαρτία των συνέδρων και αν μπορεί λόγω της χαμηλής συμμετοχής να πάρει το συνέδριο αποφάσεις. «Θέλουμε ηγεσία με αυτοπεποίθηση που συνθέτει και δεν διχάζει. Τέτοια ηγεσία δεν έχουμε. Ψηφίστε ό,τι θέλετε σήμερα. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει απαρτία. Είστε με αυτούς που θα θάψουν το ΠΑΣΟΚ ή με αυτούς που θα το αναγεννήσουν;», ήταν το μήνυμα που έστειλε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος.

«Μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ με προσυνεδριακές απειλές, προσωπικούς χαρακτηρισμούς, σας έφερα εδώ 2.000 υπογραφές που είναι περισσότερες από αυτό εδώ το Σώμα», ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του. Πάντως, κάποια στιγμή ένας από τους παρευθρισκόμενους σχολίασε μία από τις αναφορές του κ. Γερουλάνου, με τον ίδιο να απαντά: «Ακριβώς, τέτοιες συμπεριφορές δεν χαρακτηρίζουν αυτή την παράταξη». Γι' αυτό και καταχειροκροτήθηκε.

Πάντως, ο ίδιος τόνισε ότι «τη μάχη κερδίζει αυτός που την δίνει. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο τα λάθη του. Γιατί μιλάμε μόνο για ΠΑΣΟΚ έξω και γι' αυτό βάλαμε στα ψηφοδέλτια τον ήλιο, έτσι δεν είναι σύντροφοι;», διερωτήθηκε, σημειώνοντας ότι ιδεολογικός αντίπαλος του κόμματος είναι η ΝΔ και πολιτικός ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τους αντιφρονούνται, ενώ εκδόθηκαν 4.000 κάρτες συνέδρων, δόθηκαν περίπου 1.050 είχαν δοθεί μέχρι νωρίς το μεσημέρι.

Δείτε την ομιλία του Παύλου Γερουλάνου

https://www.facebook.com/thecallergr/videos/571841100295156/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές