Κόσμος

Βρετανία: Οι Συντηρητικοί προηγούνται με 10 μονάδες έναντι των Εργατικών

Ποιο είναι το προβάδισμα του ,πόρις Τζόνσον απέναντι στον Τζέρεμι Κόρμπιν.

Το προβάδισμα των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον έναντι των Εργατικών της αντιπολίτευσης διευρύνθηκε στις 10 μονάδες, από επτά που ήταν πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Savanta ComRes για την εφημερίδα Sunday Telegraph ενόψει των εκλογών στη Βρετανία στις 12 Δεκεμβρίου.

Η υποστήριξη στο Συντηρητικό Κόμμα του Τζόνσον αυξήθηκε κατά δύο μονάδες, στο 43%, από την προηγούμενη δημοσκόπηση της Savanta ComRes που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, σύμφωνα με την εταιρία δημοσκοπήσεων.

Οι Εργατικοί έχασαν μια μονάδα και λαμβάνουν το 33% της πρόθεσης ψήφου, οι φιλοευρωπαίοι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες παραμένουν σταθεροί στο 13% και το Κόμμα Brexit έχασε μια μονάδα και λαμβάνει 4%.

Η εταιρία Savanta ComRes ανακοίνωσε ότι η τελευταία της δημοσκόπηση διεξήχθη μεταξύ 27 και 28 Νοεμβρίου, πριν από την επίθεση χθες, Παρασκευή, ενόπλου που μαχαίρωσε θανάσιμα δύο ανθρώπους πριν πέσει νεκρός από πυρά της αστυνομίας στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης