Πολιτική

Βελόπουλος για μεταναστευτικό: «Κλείστε τα σύνορα να μην μπουν άλλοι»

«Υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες»

Η λύση είναι τα κλειστά χερσαία και θαλάσσια σύνορα, σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο νομοσχέδιο της ΝΔ, αλλά και στις ΜΚΟ εμπλέκοντας και την παρουσία της ξαδέρφης τους Κυριάκου Μητσοτάκη σε μία από αυτές.

«Υπάρχουν δύο πόλοι αυτή τη στιγμή στο θέμα των λαθρομεταναστών. Ο ένας πόλος είναι αυτός όλων των κομμάτων οι οποίοι υπερασπίζονται τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων, περισσότερο από τα ελληνικά δικαιώματα και ο άλλος πόλος, εγώ, ο οποίος υπερασπίζομαι πρώτα των Ελλήνων και μετά των υπολοίπων που έρχονται τώρα, των φιλοξενουμένων ή των εισβολέων», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο.

Για το πώς θα σταματούσε η Ελληνική Λύση τις ροές: «Το θέμα δεν είναι ούτε ευρωπαϊκό, ούτε τίποτα. Είναι καθαρά η φύλαξη των συνόρων. Πώς θα σταματήσουμε τις ροές, όχι πώς θα φέρουμε τον κόσμο από τα νησιά στην ενδοχώρα, μη κλείνοντας τα σύνορα.

Το ότι οι συμφωνίες δεν ακυρώνονται είναι παραμύθι. Χθες οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τη συμφωνία του Παρισίου. Η συμφωνία της Ελλάδας με την ΕΕ είναι αρνητική. Η Ευρώπη δεν τηρεί τη συμφωνία, άρα έχει καταργηθεί από μόνη της και πρέπει εμείς να το καταγγείλουμε».

Για το νέο νομοσχέδιο που πέρασε από τη Βουλή: «Ο τελευταίος νόμος έχει δώσει δικαιώματα που θα φέρουν άλλες 100-200.000 ανθρώπους. Λέει ότι σε τρία χρόνια εργασίας του δίνει σύνταξη 650 ευρώ, όταν του Έλληνα του κόβουν τις συντάξεις. Τους βάζουν σε ξενοδοχεία, με ρεύμα και τηλέφωνο. Έκαναν έναν νόμο που λέει ότι ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Έκαναν έγκλημα».

Για το αν συμφωνεί με τις αντιδράσεις του κόσμου σε διάφορες περιοχές: «Εγώ τους είπα και μπράβο. Δεν είναι ακραίο να φοβούνται για τον άγνωστο που έρχεται. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ελεγχόμενοι. Ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα με τους ανθρώπους, απλά δεν γνωρίζουν ποιοι είναι».

Για τις ΜΚΟ: «Βολεύονται με τις λειτουργίες τους. Πολλά στελέχη της ΝΔ που έχουν υπόγειες διαδρομές με αυτές, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Παλιά είχαμε κορυφαία στελέχη που είχαν σχέση με τις ΜΚΟ, του ΣΥΡΙΖΑ, από την προηγούμενη κυβέρνηση. Δεν μπορεί ας πούμε, η ξαδέρφη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η κ. Λυμπεράκη, να είναι υπεύθυνη του Open Society του Τζορτζ Σόρος στην Ελλάδα.  Κάτι δεν είναι συμβατό. Γιατί να είναι στον Σόρος που έχει γεμίσει την Ελλάδα με εισβολείς;».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ