Ρωσία

Βίντεο κατέγραψε τον καθηγητή να πετά σε ποτάμι το διαμελισμένο σώμα φοιτήτριας που σκότωσε (βίντεο)


Ο καθηγητής Όλεγκ Σοκόλοφ που ομολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε την πρώην φοιτήτρια Αναστασία Εσένκο καταγράφηκε σε βίντεο, τη στιγμή που πετούσε μέρη του σώματος της κοπέλας στον ποταμό Μόικα.

Αποτροπιασμό προκαλεί το έγκλημα που ομολόγησε ότι διέπραξε ο φημισμένος καθηγητής Ιστορίας, Όλεγκ Σοκόλοφ, αφού σκότωσε και διαμέλισε την πρώην φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης, Αναστασία Εσένκο.

Οι αρχές συνεχίζουν να «χτενίζουν» τον ποταμό Μόικα με σκοπό να βρουν τα υπόλοιπα τμήματα του διαμελισμένου σώματος της κοπέλας, καθώς -σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ- ένας άνδρας, που φέρεται να είναι ο Σοκόλοφ, με μαύρο μπουφάν, καταγράφηκε σε βίντεο κλειστού κυκλώματος να πετά μια βαριά μαύρη σακούλα.


Έτσι, λοιπόν, ο 63χρονος καθηγητής Ιστορίας με ειδίκευση στη ναπολεόντεια εποχή φαίνεται να είχε ερωτική σχέση με την 24χρονη φοιτήτρια και αιτία της ειδεχθούς πράξης του, που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, είναι η ζήλια. Μαζί συμμετείχαν σε έρευνες και εκδηλώσεις που είχαν ως θεματική το αντικείμενο της μελέτης τους.

Ο Όλεγκ Σοκόλοφ, που του είχε απονεμηθεί το Μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής για το ακαδημαϊκό έργο του, φαίνεται να είχε ιστορικό οικογενειακής βίας για το οποίο, όμως, δεν κατηγορήθηκε ποτέ λόγω της θέσης του στην κοινότητα των Γραμμάτων, αλλά και της υποστήριξης που είχε από άνδρες συναδέλφους του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ