Αθλητισμός

Βίντεο: Η συγκίνηση του Φέντερερ από το μήνυμα θαυμασμού του Μαραντόνα

Δύο αθλητές – μύθοι σε μια συγκινητική στιγμή.

Ο Ρότζερ Φέντερερ βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Λατινική Αμερική για να συμμετάσχει σε αγώνες επίδειξης και ο Ντιέγκο Μαραντόνα τον υποδέχθηκε στα μέρη του με ένα μήνυμα που του έστειλε μέσω βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στο γήπεδο που αγωνιζόταν ο Ελβετός.

Σε αυτό φανέρωνε τον μεγάλο του θαυμασμό στον 38χρονο τενίστα, τον οποίο θεωρεί κορυφαίο όλων των εποχών.

Ο Αργεντινός είπε συγκεκριμένα: «Γεια σου μαέστρο, μηχανή όπως μου αρέσει να σε αποκαλώ. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο κορυφαίος όλων. Δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα. Θέλω να σου πω πως αν αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα όσο είσαι στη χώρα μου, να με καλέσεις και να μου το πεις. Φιλιά στη γυναίκα και στα παιδιά σου. Είσαι σαν μια μηχανή, είσαι ο κορυφαίος όλων των εποχών».

Έπειτα από τα τόσο κολακευτικά λόγια του «Ντιεγκίτο», η συγκίνηση του Ρότζερ Φέντερερ ήταν έκδηλη, με αποτέλεσμα να δακρύσει.

https://www.youtube.com/watch?v=e3r2gkLNRVY&feature=emb_title

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...