Αθλητισμός

Αρμενία-Ελλάδα: Ψάχνει μία καλή εμφάνιση η Εθνική στο φινάλε των προκριματικών του Euro 2020

Μία καλή εμφάνιση ψάχνει η Εθνικκή μας ομάδα ποδοσφαίρου, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αρμενία, στον αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η Αρμενία υποδέχεται την Ελλάδα, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020 (19:00, OPEN TV, Cosmote Sport 2), με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ψάχνει μια ακόμη καλή εμφάνιση εν όψει των επόμενων υποχρεώσεων της.

Στις αρχές του φθινοπώρου (πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αποχαιρέτισε οριστικά τις όποιες ελπίδες είχε για να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2020 μετά την ήττα στη Φινλανδία και την εντός έδρας ισοπαλία με το Λιχτενστάιν...

Στα μέσα Οκτωβρίου όμως για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε σημεία ζωής κι άφησε να φανούν δειλά, δειλά κάποια χαμόγελα, μετά την εξαιρετική του παρουσία στο Ολίμπικο της Ρώμης κόντρα στην Ιταλία (ήττα με 2-0), αλλά κυρίως λόγω της εκπληκτικής εμφάνισης κόντρα στη Βοσνία την οποία νικήσαμε με 2-1...

Τώρα στο φινάλε του φθινοπώρου, οπότε και πέφτει η αυλαία των προκριματικών του Euro 2020, η ομάδα του Τζόνι Φαν'τ Σιπ θέλει να χτίσει πάνω σ' συτές τις δύο εμφανίσεις και όλοι περιμένουμε να έχει ανάλογη εικόνα στα ματς με Αρμενία (σήμερα), Φινλανδία (το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ).

«Υπάρχει κίνητρο. Μπορεί να μην είναι βαθμολογικό αλλά είναι το να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξει ποδόσφαιρο. Να δείξουμε ότι πιστεύουμε σε αυτό που χτίζουμε. Να καταφέρουμε μέσα από αυτό να φτάσουμε και στο καλό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια της Εθνικής, αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε πολλά νέα πρόσωπα.

Συγκριτικά πάντως με τα προηγούμενα ματς οι αλλαγές του είναι πολύ μικρές, καθώς σιγά, σιγά κι αυτός αρχίζει να χτίζει ένα κορμό με τον Βλαχοδήμο να είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας, Παυλίδης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές