Κόσμος

Αριστερή δημοσιογράφος στην Σουηδία παραδέχεται τον όλεθρο του μεταναστευτικού - Επιτέλους κάποιοι ξύπνησαν!

Μια αριστερή δημοσιογράφος στη Σουηδία, η Lena Mellin της Aftonbladet, η οποία στήριξε σθεναρά τη μαζική μετανάστευση, άλλαξε...βιολί, αναγνωρίζοντας πλέον ότι η προσπάθεια της Σουηδίας να ενσωματώσει τεράστιους αριθμούς μεταναστών από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή απέτυχε.

"Όλα τα κόμματα, με την πιθανή εξαίρεση του Αριστερού Κόμματος και των Δημοκρατικών της Σουηδίας [SD], θα πρέπει να ντρέπονται», γράφει η 64χρονηMellin.

Κατηγορεί τους πολιτικούς ότι έχουν "παραμελήσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη σε ορισμένα από τα προάστια μας" παρά το γεγονός ότι "όλοι γνώριζαν ότι θα τελείωνε σε καταστροφή".

Πολλοί επεσήμαναν την υποκρισία της Mellin, αναγνωρίζοντας από την μια ότι ήξερε ότι η ενσωμάτωση αποτυγχάνει, αλλά εξακολουθεί από την άλλη να αρνείται να εγκαταλείψει την υποστήριξή της για τη μαζική μετανάστευση.

"Απίστευτο! Η Lena Mellin, από όλους τους δημοσιογράφους, ένας από τους πρώτους υποστηρικτές της μαζικής μετανάστευσης και της πολυπολιτισμικότητας, ένας από τους χειρότερους haters του SD, ισχυρίζεται ότι «κάποιος γνωρίζει εδώ και χρόνια ότι θα πήγαινε στην κόλαση»”, είπε ο Ted Ekeroth.

"Για περισσότερο από μια δεκαετία, η κυρίαρχη τάξη της Σουηδίας - συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών ηγετών και των μέσων ενημέρωσης - έχει αρνηθεί ότι υπάρχουν προβλήματα στα προάστια της χώρας που προκαλούνται από τη μαζική εισαγωγή μεταναστών του Τρίτου Κόσμου"γράφει το blog ”Πύλες της Βιέννης”.

"Τώρα φαίνεται ότι η αλήθεια για τον πολιτισμικό εμπλουτισμό έχει γίνει τόσο φανερή ώστε δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί. Η απάντηση του σουηδικού κατεστημένου μέσων μαζικής ενημέρωσης; "Ξέραμε όλοι ότι τα πράγματα θα τελειώσουν άσχημα. απλά ξέχασαμε να σας το πούμε". Και κατηγορούν τους πολιτικούς."

Η Σουηδία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με βίαια εγκλήματα, πυροβολισμούς, εκρήξεις και βομβιστικές επιθέσεις, ως επί το πλείστον ως αποτέλεσμα του πολέμου μεταξύ ανταγωνιστικών συμμοριών μεταναστών

Αλλά ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Σουηδίας απαντά: "Δεν έχει σημασία για μένα"

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης κοινοβουλευτικής συζήτησης, απαντώντας στην αναφορά για αυξημένους ομαδικούς βιασμούς και ληστείες ως αποτέλεσμα της μεταναστευτικής πολιτικής του κόμματός του, ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός Δικαιοσύνης, Morgan Johansson, ψιθύρισε: «για μένα, δεν έχει σημασία».

https://www.youtube.com/watch?v=pPVZNHKu4ak&feature=emb_title

Η συζήτηση διεξήχθη στο σουηδικό κοινοβούλιο στις 24 Οκτωβρίου.

Τα λόγια του Morgan Johansson είναι ενδεικτικά της απόλυτης περιφρόνησής του για τους εργαζόμενους και τους μεσαίους Σουηδούς που έχουν αναγκαστεί να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές συνέπειες των απερίσκεπτων πολιτικών του κόμματός του.

Στην ίδια συζήτηση, ο Johansson παρομοίωσε την πλατφόρμα του κόμματος των Δημοκρατικών της Σουηδίας για τη μετανάστευση με τους αντισημιτικούς φασίστες τη δεκαετία του 1930, οι οποίοι προσπαθούσαν να «σταματήσουν την εβραϊκή εισαγωγή».

Στη Σουηδία πάντως εθνικός λαϊκισμός αυξάνεται.

Μια νέα δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι το εθνικολαϊκό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών είναι το πιο δημοφιλές κόμμα στη χώρα, με σχεδόν έναν στους τέσσερις ψηφοφόρους να λένε ότι θα το ψήφιζαν εάν διεξάγονταν εκλογές σήμερα.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη από τη σουηδική εταιρεία δημοσκοπήσεων Demoskop Σύμφωνα με αναλυτές, τα νέα αυτά σηματοδοτούν το τέλος της πολιτικής ηγεμονίας που απολάμβαναν οι Σοσιαλδημοκράτες - το κόμμα που εγκαινίασε τη Σουηδική αυτοκαταστροφική μεταναστευτική πολιτική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές