Εσωτερική Ασφάλεια

Απρόσκλητοι “φωτογράφοι” σε γεύμα των ΑΝΥΕΘΑ-ΥΦΕΘΑ της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ! Τι φωτογράφιζαν;

Οι ΑΝΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ της περιόδου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχαν δώσει ραντεβού χθες σε ταβέρνα στο κέντρο της Αθήνας. Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι συνεργάτες τους, μεταξύ των οποίων και στρατιωτικοί που υπηρέτησαν στα γραφεία ΑΝΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ. Ήταν ένα τραπέζι για το ευχαριστώ σ΄ όσους δούλεψαν μαζί τους.

Υπάρχει κάτι μεμπτό σ΄ αυτό; Υποθέτουμε πως όχι και νομίζουμε ότι αυτή είναι η άποψη και του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν μπορεί να κατηγορηθεί για οποιαδήποτε ενέργεια που να υποδηλώνει “ρεβανσισμό”.

Αυτό που είναι μεμπτό και θα πρέπει να ερευνηθεί από τον ίδιο τον κ. Παναγιωτόπουλο, είναι να διαπιστωθεί ποιοι ήταν αυτοί που όπως λένε συμμετέχοντες στο γεύμα, βρίσκονταν έξω από το χώρο που γινόταν η συνάντηση και τραβούσαν φωτογραφίες!

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για εν ενεργεία στρατιωτικούς!

Ποιος τους έστειλε εκεί; Πήγαν μόνοι τους; Γιατί φωτογράφιζαν καλεσμένους στο γεύμα;

Όλα αυτά παραπέμπουν σε πρακτικές άλλων εποχών, τις οποίες δεν εγκρίνει ο σημερινός ΥΕΘΑ. Δεν γνωρίζουμε όμως αν τις εγκρίνουν άλλοι…Το θέμα είναι ότι το κόστος το εισπράττει η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Γι΄ αυτό και είναι αυτονόητο ότι ο ΥΕΘΑ θα διερευνήσει τι έχει συμβεί. Δεν είναι και δύσκολο να επιβεβαιώσει όσα έχουν από χθες ακουστεί . Με τους κ.Βίτσα, Ρήγα και Τόσκα μπορεί να μιλήσει για να του επιβεβαιώσουν όσα συνέβησαν με τις φωτογραφήσεις.

Επειδή η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει καλό θα ΄ναι ο κ.Παναγιωτόπουλος να στείλει ένα μήνυμα σ΄ όσους παρεκτρέπονται επικινδύνως…

militaire.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ