Αρχείο

Αποτροπιασμός! Γέννησε και πέταξε το μωρό της στη χωματερή - Κατασπαράχθηκε από σκυλιά και βρέθηκαν μόνο κόκαλα

Ένα ανατριχιαστικό έγκλημα έγινε στην Ταϊβάν, όταν μία γυναίκα, γέννησε και πέταξε το μωράκι της σε χωματερή. Το νεογέννητο, το κατασπάραξαν αδέσποτα σκυλιά και από το σωματάκι του βρέθηκαν μόνο τα οστά.

Η 19χρονη Ξιάο Μέι ζούσε για χρόνια σ’ ένα σκουπιδότοπο της Ταϊβάν. Ήταν έγκυος άλλα ένα μωρό ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελε στην άθλια ζωή της. Γέννησε στις 8 Οκτωβρίου και την ίδια μέρα τύλιξε το μωρό σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε κοντά στην παράγκα της.

Σχεδόν ένα μήνα αργότερα οι αστυνομικές αρχές βρήκαν στον σκουπιδότοπο τα λείψανα ενός μωρού. Είχε κατασπαραχτεί από τα αδέσποτα σκυλιά που τριγυρνούν στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, η 19χρονη πάσχει από ήπια ψυχική νόσο. Στον σκουπιδότοπο την μετέφερε ο 28χρονος πατέρας του παιδιού, Ξιάο Λι, με το μηχανάκι του. Τον είχε γνωρίσει στο Διαδίκτυο και σύντομα είχε πάει να μείνει μαζί του σε συγκρότημα κατοικιών όπου ζούσαν από την Πρόνοια.

Επέστρεψαν στο σκουπιδότοπο στις 8 Οκτωβρίου, τη μέρα που η Μέι γέννησε, απλά για να ξεφορτωθούν το νεογέννητο.

Στη συνέχεια έφυγαν για την κεντρική Ταϊβάν, όπου σχεδόν για έναν ολόκληρο μήνα κρύβονταν σε ένα ίντερνετ καφέ, χωρίς να φύγουν ούτε λεπτό από εκεί.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί, όταν απέτυχαν να εντοπίσουν τη νεαρή, έγκυο κοπέλα.

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το ζευγάρι, η κοιλιά την Ξιάο Μέι είχε εξαφανιστεί. Κι όταν τη ρώτησαν τι είχε συμβεί με το μωρό, εκείνη απλά τους είπε ότι είχαν πετάξει στο σκουπιδότοπο, τη μέρα της γέννησής του.

Η αστυνομία πήγε στα παλιά λημέρια της Μέι, όπου εντόπισαν τα λείψανα του βρέφους. Το παιδί, πιθανότατα, πέθανε όταν το κατασπάραξαν τα αδέσποτα σκυλιά. Το πτώμα του είχε φαγωθεί εξ ολοκλήρου, ανέφεραν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Ωστόσο, οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, το βρέφος να πέθανε από την πείνα ή από το κρύο ή να έχασε τη ζωή του από την πτώση στο έδαφος, και να φαγώθηκε νεκρό από τα σκυλιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ