Αθλητισμός

Αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής ο Ζέκα εν όψει Αρμενίας και Φινλανδίας

Χωρίς τον Κάρλος Ζέκα θα ολοκληρώσει η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του EURO 2020.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς ο μέσος της Κοπεγχάγης δεν θα του επιτρέψει τελικά να ακολουθήσει την αποστολή για τους αγώνες με Αρμενία και Φινλανδία κι ως εκ τούτου αποκλείστηκε από τον Φαν Σιπ.

Η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για τους αγώνες που ακολουθούν ξεκίνησε σήμερα (11/11) με το πρόβλημα που προαναφέρθηκε με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση και να τίθεται εκτός μάχης. Δεν γυμνάστηκε ούτε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία και θα είναι κανονικά διαθέσιμος.

Το νέο πρόσωπο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. Ο νεαρός άσος της γερμανικής, Πάντερμπορν, βρέθηκε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά και ακολούθησε το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους: Μπάρκα, Βλαχοδήμο, Παχαλάκη, Μπακάκη, Γιαννούλη, Σιόβα, Τσιμίκα, Κούτρη, Σταφυλίδη, Μαυρία, Χατζηδιάκο, Λαμπρόπουλο, Κουρμπέλη, Μπουχάλακη, Βασιλειάδη, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Κουλούρη, Μπακασέτα, Παυλίδη, Δώνη, Λημνιό, Φετφατζίδη και Μασούρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ