Αθλητισμός

Απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα στον Γιώργο Δώνη

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης δεν θα μπορεί να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του για ένα μήνα, αφού τιμωρήθηκε για τα επεισόδια στη Τούμπα.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την υπόδειξη του πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 2-1 πήγε και έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή και είπε και κάποια... γαλλικά.

Ο Γιώργος Δώνης για τα γεγονότα της Τούμπας τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα και πρόστιμο 5.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως δεν θα κάτσει στον πάγκο του τριφυλλιού για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο αποφάσισε για το ντέρμπι της της 9ης αγωνιστικής πως: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δώνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Δώνη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».

Τιμωρία ενός μήνα δέχθηκε και ο φροντιστής του ΠΑΟΚ, Μελετλίδης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...