Κοινωνία

Απίστευτο περιστατικό σε παιδικό σταθμό! 3χρονο κορίτσι βγήκε έξω και διέσχισε τον δρόμο - Μήνυση από τον πατέρα

Ακόμη ένα επικίνδυνο περιστατικό σε παιδικό σταθμό, συνέβη, όταν ένα 3χρονο κορίτσι διέφυγε της προσοχής των υπευθύνων και κατάφερε να βγει στον δρόμο και να διασχίσει περίπου 200 μέτρα.

Ένα νέο περιστατικό σε παιδικό σταθμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνίστρια – αυτή τη φορά – ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών.

Το μικρό παιδί φέρεται να βγήκε στον δρόμο, χωρίς να το αντιληφθεί κανένας από τους υπεύθυνους του σταθμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, το 3χρονο κορίτσι διέσχισε περίπου 200 μέτρα, προτού φθάσει σε κεντρικό δρόμο. Για καλή του τύχη, όμως, εκείνη τη στιγμή, δεν περνούσαν αυτοκίνητα.

«Αυτή τη στιγμή θα μπορούσαμε να μιλάμε για amber alert ή μπορεί να είχαμε ακόμη και κηδεία» δήλωσε ο πατέρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star».

Όσον αφορά τις συνθήκες του περιστατικού, επεσήμανε τα εξής:

«Από τα λεγόμενα του παιδικού σταθμού, η μία εκδοχή είναι ότι είχαν μία θεατρική παράσταση. Είχαν αφήσει ανοιχτές τις πόρτες για να μεταφερθούν τα σκηνικά και η μικρή χώθηκε μέσα σε ένα σκηνικό. Καταλάθος ο άνθρωπος που μετέφερε τα σκηνικά την έβγαλε έξω».
Η περιπέτεια του 3χρονου κοριτσιού έλαβε τέλος, χάρη στην παρέμβαση ενός κατοίκου της περιοχής.

«Μία κυρία που ήταν σπίτι της είδε τη μικρή να βγαίνει από τον παιδικό. Κατέβηκε κάτω, την πήρε και την ξαναπήγε στον παιδικό σταθμό» γνωστοποίησε ο πατέρας, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον του παιδικού σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα, αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και σε παιδικό σταθμό των βορείων προαστίων, όταν ένα μικρό αγόρι έμεινε για ώρες εγκλωβισμένο σε σχολικό λεωφορείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές