Κόσμος

Απίστευτη απόφαση στο Βερολίνο! Θέλουν να φτιάξουν δομή φιλοξενίας προσφύγων σε... νεκροταφείο - Βίντεο

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί στη Γερμανία από την απόφαση για τη δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων σε… νεκροταφείο του Βερολίνου.

Οι κάτοικοι γειτονιάς του κέντρου του Βερολίνου είναι ανάστατοι. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την εγκατάσταση προσφύγων εντός ενός... νεκροταφείου.

Οι κάτοικοι της περιοχής, η οποία βρίσκεται σε κεντρική γειτονιά της γερμανικής πρωτεύουσας, αντιδρούν στη δημιουργία της δομής φιλοξενίας και εμφανίζονται έτοιμοι να την μπλοκάρουν.

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την εγκατάσταση των προσφύγων εντός του χώρου του νεκροταφείου.

https://youtu.be/PfyAwAbWw5Y

 

Πρόσφατα, μάλιστα, αντιπροσωπεία των κατοίκων συναντήθηκε με τη γυναίκα, η οποία εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη ιδέα, την Evi Gulzow.

«Ορισμένοι δεν τολμούν να πουν ότι αντιτίθενται γενικά στους πρόσφυγες και λένε ότι δεν θέλουν τους πρόσφυγες στον χώρο του νεκροταφείου» δήλωσε η ίδια, υπεραμυνόμενης του project της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...