Κόσμος

Απίστευτο! Βρήκε τον γάτο του μετά από 5 χρόνια - Περιφερόταν 1.900 χλμ. μακριά!

Στο Όρεγκον την έψαχνε, στο Νέο Μεξικό τη ...βρήκε! Ένας άντρας από την πολιτεία του Όρεγκον, εντόπισε τη γάτα του που είχε χάσει εδώ και πέντε χρόνια, σε απόσταση 1.900 χλμ μακριά!

Τον γάτο του βρήκε ένας άνδρας στην πολιτεία του Όρεγκον, στις ΗΠΑ, ο οποίος εντοπίστηκε να περιφέρεται στον δρόμο και σε απόσταση...1.900 χλμ. από το σπίτι του ιδιοκτήτη του πέντε χρόνια μετά την εξαφάνισή του.

Ο λόγος για έναν μαύρο γάτο με το όνομα Σάσα, που βρέθηκε πρόσφατα στην πόλη Σάντα Φε του Μεξικού.

Σύμφωνα με το BBC, το καταφύγιο ζώων της Σάντα Φε δήλωσε ότι κατάφερε να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του σκανάροντας το μικροτσίπ του Σάσα.

Ο γάτος επέστρεψε αεροπορικώς στο Πόρτλαντ αυτή την εβδομάδα και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του Βίκτορ Γιούσοφ.

Εκείνος είπε ότι είχε καταγγείλει την εξαφάνισή του πριν από πέντε χρόνια, αλλά έκτοτε είχε χάσει κάθε ελπίδα ότι θα τον ξαναέβλεπε.

Παραμένει ακόμα άγνωστο πώς βρέθηκε ο Σάσα στην Σάντα Φε, αλλά ο Γιούσοφ εκτιμά ότι ο Σάσα, ο οποίος είναι φιλικός, «συνόδευσε κάποιον οδηγό στο ταξίδι του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...