Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο για ποσοστό ευστοχίας: Κάποια στιγμή θα μπουν οι βολές

Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μπει εντυπωσιακά στη νέα σεζόν και συνεχίζει να αποδεικνύει τον λόγο που ψηφίστηκε την περσινή σεζόν ως ο MVP του NBA.

Παρόλα αυτά, ο Greek Freak φαίνεται πως έχει ακόμα ένα στοιχείο που χρειάζεται σαφή βελτίωση και αυτό δεν είναι άλλο από την ευστοχία στις βολές.

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς μετράει μόλις 60% ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή των βολών, στατιστικό που σίγουρα δεν τον κολακεύει.

Ο ίδιος, πάντως, δεν φαίνεται πως ανησυχεί ιδιαίτερα για αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του, τονίζοντας πως σύντομα θα υπάρξει βελτίωση.

«Είναι ακόμη νωρίς. Θα πρέπει να συνεχίσω να σουτάρω και να πιστεύω στον εαυτό μου και στην δουλειά μου. Κάποια στιγμή θα μπουν οι βολές.

Δεν μπορώ να πω παραπάνω γι’ αυτό, γιατί δεν μπορείς να σκέφτεσαι υπερβολικά τις βολές. Όταν αρχίσεις να το κάνεις, θα σουτάρεις δύο air ball σερί» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...