Σκοπιανό

Ανεξέλεγκτοι οι Σκοπιανοί πλαστογράφοι: Δεν απέσυραν τους αλυτρωτικούς χάρτες από τα σχολικά βιβλία - «Σφαγείς & ναζί οι Έλληνες»!

Kαι κάπου εδώ έπεσαν οι μάσκες. Η προηγούμενη κυβέρνηση εκχώρησε τα πάντα στους Σκοπιανούς, με τους γείτονες να κερδίζουν τα πάντα και εμείς σαν αποτέλεσμα να τα χάνουμε όλα!

Είναι κάτι που αναφέραμε συνέχεια στο Πενταπόσταγμα. Η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, θα δημιουργούσε τετελεσμένα.

Μετά το ξήλωμα των πινακίδων στα μακεδονικά αγάλματα και στο τελωνείο της Δοϊράνη, οι γείτονες αναβάλλουν και τις συμφωνημένες αλλαγές στα σχολικά τους βιβλία. Όσο για τους εθνικιστές, βγήκαν πάλι μπροστά με νέο παραλήρημα στην Αυστραλία με... χορό της κοιλιάς και ύβρεις κατά της Ελλάδας, μπροστά στον απαγορευμένο «Ήλιο της Βεργίνας» και τραγουδώντας αλυτρωτικά τραγούδια για τη «μεγάλη Μακεδονία».

Διοργάνωσαν πάλι φεστιβάλ δήθεν «μακεδονικής» κουζίνας, ενώ ο αρχηγός των εθνικιστών, Τοντόρ Πετρόβ, πρόεδρος του Παγκόσμιου «Μακεδονικού» Κογκρέσου κατηγόρησε τους Έλληνες ότι είναι «σφαγείς, φασίστες και ναζί»!

Ο ίδιος μίλησε για «αντι-μακεδονισμό της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, των ελληνικών και βουλγαρικών γενοκτονιών κατά του μακεδονικού λαού» και για «ναζιστικό-φασιστική απαίτηση της Ελλάδας να αλλάξει το όνομα του κράτους».

ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ: ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στα σχολεία της γειτονικής χώρας, τα βιβλία δεν άλλαξαν. Ενώ είχαν υποσχεθεί ότι από φέτος θα τα αποσύρουν, ζήτησαν πίστωση χρόνου και συνεχίζουν να διδάσκουν τους αλυτρωτικούς χάρτες με τα σύνορά τους να περιλαμβάνουν τη μισή Ελλάδα και τον ανιστόρητο «αρχαιομακεδονισμό» τους, ότι είναι δήθεν συνεχιστές της αρχαίας Μακεδονίας.

«Συνεχίζουν να διδάσκουν τα παιδιά τους ότι η χώρα τους φτάνει κανονικά μέχρι τη Λάρισα και ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου» δηλώνει στο Star o Σλαβολόγος Μιχάλης Χρυσανθόπουλος.

Δείτε από το 23:00 και μετά:

 

https://www.youtube.com/watch?v=QD3eu8LUtp8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ